image

DA Drogisterij en
Apotheek Asserring

Westwijkplein 72, 1187 LV Amstelveen
020 757 6400
info@apotheekasserring.nl

www.apotheekasserring.leef.nl

Persoonlijk, betrokken en deskundig
Apotheker: H. Nazaretyan
Apotheek Asserring is een volledig nieuwe en zelfstandige apotheek in het Winkelcentrum Westwijk te Amstelveen. Wij zijn een combinatie van de vernieuwde DA Drogisterij en Apotheek Asserring.

Wij geven service en kwaliteit de allerhoogste prioriteit.

De apothekers en assistenten in onze apotheek worden regelmatig bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is gemotiveerd om de patiƫnt zo prettig en efficiƫnt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

Vorige winkel Winkel overzicht Volgende winkel